Ledige stillinger

AKTIV REVISION ønsker at tiltrække og fastholde engagerede og dygtige medarbejdere. Vi lægger vægt på, at arbejdet både fagligt og socialt er levende og inspirerende. Vi ved, at medarbejderne er med til at sikre kvalitetsarbejde og service overfor vore kunder. Vil du gerne være med på holdet, så er du velkommen til at sende en ansøgning til os på mail: job@aktivrevision.dk  - også selv om der ikke er aktuelle stillingsopslag.

Vi vil så kontakte dig, såfremt der er behov for medarbejdere med dine kvalifikationer. Når vi søger nye medarbejdere, vil det fremgå af denne side.

For at vi kan få et indtryk af dig, er det vigtigt, at du skriver udførligt om dig selv. Husk at vedhæfte CV samt eventuelle relevante eksamensbeviser og udtalelser.

AKTIV REVISION søger en økonomielev til vort kontor i Silkeborg.

 Vi forventer, at du:

- har HHX eksamen eller tilsvarende

- er god til økonomi, matematik og dansk

- har interesse for IT

- har et godt humør og gå-på-mod

- har lyst til at arbejde i et frit miljø under ansvar.

Du får en god og alsidig uddannelse i et spændende og udfordrende job. Uddannelsen vil være indenfor specialet økonomi og primært bestå i arbejde med bogholderi samt regnskab for vore kunder. Endvidere vil uddannelsen bestå i servicering af vore kunder -  herunder daglige receptionsopgaver. Uddannelsen forventes at vare 2 år.

Det er en betingelse, at du har en HHX eksamen eller lignende baggrund. Tiltrædelse efter aftale.

Vil du gerne være med på holdet, så er du velkommen til at sende en ansøgning til os på mail: job@aktivrevision.dk